Werkwijze


Een klik tussen het bruidspaar en de fotograaf is van essentieel belang. Voor jullie is het belangrijk om een fotograaf te vinden die aansluit bij jullie wensen en waarbij jullie ontspannen zijn, plezier en ontspanning zie je namelijk altijd terug op de foto’s.
Ik kom graag bij jullie langs voor een eerste kennismaking. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek kan ik mijzelf aan jullie voorstellen en uiteraard mogen jullie mij van alles vragen over mijn werkwijze en jullie belangrijke dag.
Mijn portfolio neem ik mee tijdens de eerste kennismaking zodat jullie deze uitgebreid kunnen bekijken.
Als de dagplanning bekend is zal ik aan de hand van jullie wensen een offerte opstellen, hierna is de keuze aan jullie.

Voor vragen over beschikbaarheid, reserveren, of het plannen van een kennismakingsgesprek kunt u via het contactformulier contact met mij opnemen.

Indien we een klik hebben en jullie akkoord gaan met de door mij opgstuurde offerte zal ik jullie trouwdatum definitief reserveren, daarmee is de overeenkomst een feit.
Ruim voor de huwelijksdag plannen we een 2e gesprek om de planning van de dag door te spreken.
Vlak voor de grote dag is jullie planning vaak toch nog wat aangepast, er veranderen nog altijd kleine zaken. Meestal heb ik vlak voor de bruiloft nog even contact met het bruidspaar of jullie ceremonie meester of ceremonie juf, gewoon om nog even contact te hebben en om de dagindeling en de laatste puntjes te bespreken.

De huwelijksdag

Ik zal tijdens deze dag zo veel als mogelijk “onzichtbaar” aanwezig zijn en hoef je mij bijna niets meer te vertellen. De dag hebben we immers goed doorgesproken.
Jullie gaan vooral genieten van de dag en laten alles om je heen gebeuren. Het is uiteraard ook prima als jullie eigen inbreng aandragen voor persoonlijke en afwisselende foto’s, het is tenslotte jullie bruiloft.

Ongeveer 4 weken na de bruiloft stuur ik jullie de trouwfoto’s toe op een persoonlijke dvd in Jpeg formaat met de hoogste resolutie. De foto’s zijn daarna jullie eigendom en geschikt voor alle soorten afdrukken en bewerkingen.
Er wordt voor jullie een online album op mijn website geplaatst waarop familie en vrienden de foto’s kunnen bekijken en desgewenst direct kunnen bestellen.
Het aantal foto’s wat jullie kunnen verwachten is afhankelijk van het aantal aanwezige uren. Ik probeer altijd zo veel als mogelijk foto’s aan te leveren op de dvd’s.

De keuze en opmaak van een trouwalbum is erg persoonlijk en smaakgebonden. Indien jullie het wensen kan ik voor een trouwalbum maken/samenstellen. Ik zal dit zo veel als mogelijk met jullie samen doen om het boek helemaal naar jullie wens op te maken. Het trouwalbum zal altijd vooraf door jullie goedgekeurd worden voordat deze wordt afgedrukt. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen over het maken van een trouwalbum.