Nice to meet you

Arjan de Jonge

Hallo, ik ben Arjan de Jonge, woonachtend in Wijk bij Duurstede en geboren in  1979, getrouwd met Suzanne de Jonge en wij hebben twee prachtige dochters Hiske en Feike.
Ik ben fulltime werkzaam bij het RIVM maar houd mij daarnaast al jaren bezig met het fotografie, dit is voor mij goed te combineren.
Sinds 2013 ben ik ingeschreven bij de KvK onder de bedrijfsnaam DefotoJonge, en heb ik heb de opleiding vakfotografie gedaan bij stichting Statief in Utrecht. Vanaf toen is mijn bedrijf echt gaan lopen en heb ik mij o.a. kunnen specialiseren in trouwfotografie.

Mijn interesse bij fotografie is het fotograferen van mensen op welke manier dan ook, hierbij heeft het fotograferen van bruiloften mijn voorkeur. Dit is mijn specialiteit geworden.
Het vastleggen van de daadwerkelijke situatie waarbij emotie, liefde en vreugde voorkomt vind ik erg belangrijk in de fotografie, uiteraard zijn spontane, gekke en geregisseerde foto’s ook een deel van mijn werk.

Als fotograaf heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het fotograferen van verscheidene huwelijken. Naast huwelijksfotografie houd ik mij ook bezig met studio en modelfotografie en krijg ik regelmatig aanvragen voor familiefoto’s of andere soorten groepsfoto’s. Het maken van zwangerschapsfoto’s of een fotoshoot tijdens een vrijgezellen party behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer van mij weten neemt u dan gerust contact met mij op zodat we kunnen kennis maken en ik mijn passie en ervaring met u kan delen.

About Me

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec cursus arcu. Donec venenatis tristique mauris sagittis.

Latest Posts
Newsletter
Categories
  • Geen categorieën
Banner
Follow us on social media.

Deze website is beschermd tegen Copyright

Copyright DefotoJonge