Trouwfotograaf

Sprekende foto's waar u en uw gasten het nog vaak over gaan hebben!

Defotojonge is op veel creatieve manieren bezig met fotografie en film maar richt zich voornamelijk op huwelijksfotografie. DefotoJonge heeft een eigen stijl ontwikkeld en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens jullie trouwdag, jullie willen je immers niet druk maken om de foto’s of om de fotograaf.

Enthousiast geworden van de foto’s op deze website?

Een fantastische fotoshoot of gewoon een toffe profielfoto

Ontdek de mogelijkheden

Ook voor andere fotografie diensten kunt u bij DefotoJonge terecht. Bijvoorbeeld voor het maken van zakelijke of creatieve profielfoto’s. Maar ook portretfoto’s of gewoon een leuke thematische fotoshoot behoren tot de mogelijkheden.

Wil je meer zien?

Zwanger of net bevallen?

Wilt u prachtige foto's van de zwangerschap

Ook voor newbornfoto’s of voor een intieme zwangerschaps fotoshoot kunt u bij mij terecht. Ik luister graag naar jullie wensen en denk mee met de mogelijkheden om een onvergetelijke herinnering vast te leggen.

Studio fotografie

Familieshoots op locatie of in een studio, het is allemaal mogelijk

Wilt u een leuke familie fotoshoot, dat kan. DefotoJonge zorgt voor een ontspannen en vrolijke sfeer waarin u met de familie op een originele manier op de foto kunt. Dit kan zowel op een mooie locatie naar wens als in een professionele fotostudio voorzien van diverse props en achtergronden.
Vraag naar de mogelijkheden.

Hoge kwaliteit luchtfoto's en video's

Drone content nodig voor een film of ander project?

Drone content in de vorm van prachtige video’s van uw huwelijk, of beelden van uw bedrijfspand, of een luchtfoto van uw woning, het is allemaal mogelijk.

DefotoJonge levert hoogwaardige Drone content aan zoals u dat wenst.
DefotoJonge is in het bezit van een professionele 4K Drone inclusief de benodigde licenties. Interesse? Neem u contact op voor de mogelijkheden.

Get in touch.

Gezamenlijk werken we aan betere fotografie.

Wilt u uw fotografie kennis naar een hoger level brengen? Of gewoon beter de spiegelreflex camera leren begrijpen? Daar wil ik u graag bij helpen. Een van mijn diensten is het aanbieden van fotografie trainingen.
Als liefhebber van fotografie deel ik graag mijn kennis, dit doe ik in de vorm van vrije opdrachten gezamenlijk in een mooie omgeving waar van alles valt te fotograferen.

About Me

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec cursus arcu. Donec venenatis tristique mauris sagittis.

Latest Posts
Newsletter
Categories
  • Geen categorieën
Banner
Follow us on social media.

Copyright DefotoJonge

Deze website is auteursrechtelijk beschermd