Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail wordt niet gepubliceerd.
45 berichten.
Martine schreef op 14 juli 2023 om 15:18
Ik was op zoek naar een nieuwe foto voor mijn LinkedIn en via google bij Arjan uitgekomen. Ondanks dat het professioneel foto’s laten maken totaal niet mijn ding is en ik er ook ongemakkelijk van word, is Arjan een heel prettig persoon, laat je op je gemak voelen en uiteindelijk erg tevreden met het resultaat! Bedankt, Arjan!
Inge en Kevin schreef op 3 juli 2023 om 14:52
Nog niet zo heel lang geleden zijn Kevin en ik getrouwd bij het prachtige Oude Slot in Heemstede. We hebben een prachtige dag gehad! Arjan heeft de hele dag perfect vastgelegd en door zijn vele mooie foto's is het niet moeilijk om zo weer terug in de tijd te stappen en de blijdschap en liefde van die dag te kunnen voelen. Arjan is heel goed in het vastleggen van de sfeer en heeft, naast prachtige 'geregisseerde' platen, ook hele mooie foto's kunnen maken op onbewaakte momenten. We kregen meerdere complimenten over hoe fijn hij te werk ging en wat voor fijne vent hij was, al wist ik dat natuurlijk al een tijdje als oud-collega! Wij bevelen Arjan dan ook van harte aan! Je krijgt niet alleen hele mooie foto's, maar voelt je ook helemaal thuis in de buurt van een camera, zelfs als je dat niet verwacht. Arjan zorgt er wel voor dat jij en je gasten zich op hun gemak voelen.
Channe schreef op 8 juni 2023 om 09:23
Ik heb, samen met mijn vier kinderen een hele fijne en mooie fotoshoot gehad met Arjan in een mooi natuurgebied. De foto’s zijn prachtig geworden! Het was voor mij best een uitdaging om deze shoot te doen omdat mijn jongsten eerst niet op de foto wilden. Arjan ging daar heel ontspannen mee om met als resultaat dat ze zich goed lieten fotograferen en het werd juist een heel gezellig samenzijn, wat zeker terug is te zien op de foto’s. Er is bij Arjan zeker ook plek voor eigen ideeën en je merkt nauwelijks dat hij aan het fotograferen is. Ontzettend bedankt!
Bjorn van Gool schreef op 29 mei 2023 om 08:13
Bedankt Arjan voor de geweldig mooie foto’s die je hebt gemaakt van onze familie. Wij zullen Arjan bij iedereen aanraden👌🏻
Theo en Susanne schreef op 12 januari 2023 om 12:31
Op 21 maart zijn ik en mijn man getrouwd. Arjan heeft voor ons foto's gemaakt. Foto's van onze grote dag. Een dag om nooit te vergeten. Daarom zijn foto's zoooo belangrijk. We hebben foto's gemaakt bij kasteel Heemstede in Houten. Een prachtige locatie. We hebben prettig samengewerkt met Arjan. De foto's zorgen ervoor dat alle kriebels van de dag weer terug komen. Arjan is erg creatief en komt met leuke ideeën! Zowel de spontane en de gemaakte foto's zijn erg mooi geworden! Wat wij heel fijn vonden is dat Arjan erg rustig en relaxt was en hij onze eigen inbreng en ideeën met enthousiasme aannam! Top Arjan! Erg bedankt voor de prachtige foto's!
Jaco en Cindy schreef op 10 januari 2023 om 15:14
Arjan, een dag waar alles in zat, en jij hebt het gewoon perfect weten vast te leggen. Zo mooi !!! Na een paar korte momenten van vooroverleg was het dan de dag, het weer had daar nog wel zijn idee over maar op de trouwlocatie brak de lucht open en is die niet meer dicht gegaan. Heel mooi hoe jij de momenten hebt weten vast te leggen en je tips voor leuke foto’s tijdens ons foto rondje. We zijn zeer tevreden en blij dat jij onze dag hebt vast gefotografeerd.
Marleen Tjon A Joe schreef op 26 september 2022 om 12:40
Zondag 25 sept '22 hielden we weer een Grote Drumcirkel Castricum aan Zee. Arjen heeft met een gevoelig oog, prachtige momenten vast gelegd. Wat een bijzonder mooie serie fotos is dat geworden. Heel erg dankbaar! 🙏
Nance en Stacey Stolwijk schreef op 23 september 2022 om 11:35
In juni was Arjan onze fotograaf op onze alternatieve kroeg surprise wedding. Wij hadden niet een doorsnee bruiloft dus we zochten ook een fotograaf die dit goed aanvoelde. Arjan paste perfect tussen ons gezelschap, was flexibel, dacht mee en leverde prachtige foto's af. Wij zijn heel blij dat we met Arjan in zee gegaan zijn. Zoek je een leuke goede fotograaf dan ben je bij Arjan aan het juiste adres!
Anne van Kooten schreef op 5 september 2022 om 19:56
Boek Arjan!! Dat is het eerste wat ik wil zeggen. Bij onze eerste kennismaking voelde het meteen goed, een hele vriendelijk man die graag met je meedenkt en juist graag spontane fotos maakt, precies wat wij zochten. 20-08-2022 was onze dag en Arjan was daarbij. Geen moment spijt van gehad. Ik zelf zag erg op tegen de shoot maar dankzij Arjan heb ik het als geweldig ervaren. De gasten waren ook allemaal zeer te spreken over hem, hij hoorde er eigenlijk gewoon bij. Daarom hebben we hem ook uitgenodigd om aan tafel mee te dineren. Deel van de fotos hebben we nu binnen, wauw, wat heeft hij dat geweldig gedaan! Dankzij hem kunnen we deze prachtige dag keer op keer weer beleven door de prachtige fotos! Enorme dank!!
Wilfred en Chris schreef op 30 mei 2022 om 21:42
Arjan is een kunstenaar. Als een onzichtbare vakman bewoog hij over onze bruiloft. Wat een gave shots maakt hij. Hij brengt ideeën mee. Hij werkt met scherpte en diepte. En hij denkt out-of-the-box. Bedankt voor de meest relaxte fotoshoot op een superdrukke dag. Je hebt alle momenten vakkundig vastgelegd. Zelfs met de kinderen! Wat een schitterend naslagwerk van een fantastische dag. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wendy en Henry schreef op 13 maart 2022 om 21:32
Op 22-02-2022 heeft Arjan onze trouwdag gefotografeerd. We zijn heel blij met het resultaat. Heel mooie foto's, ondanks het mindere weer staan we er stralend op. Fijn ook dat de foto's snel klaar waren. Bedankt!
Wendy en Henry schreef op 12 maart 2022 om 11:28
Wij zijn heel blij met de prachtige foto's die je op onze bruiloft op 22-2-22 hebt gemaakt. Ondanks het slechte weer heb je er toch voor gezorgd dat wij er stralend op staan :)
Siebe Bonthuis schreef op 13 februari 2021 om 12:53
Arjan , wat een leuke spontane actie om bij ons weidevogelgebiedje deze drone-reportage te willen maken in deze winterse omstandigheden! Wel wat anders natuurlijk dan een bruidsreportage maar zeker ook heel erg leuk! Mooie beelden zeg!
Arjan & Marije schreef op 24 december 2020 om 14:23
Arjan, wij zijn heel blij met de vele mooie foto’s die je op 4 december 2020 van onze trouwdag hebt gemaakt. We hebben je als erg prettig en duidelijk ervaren in het contact en communicatie. Ook heb je een fijne balans tussen luisteren naar onze wensen en het aandragen van suggesties en ideeën. Arjan, dankjewel voor de mooie herinnering aan onze trouwdag.
Jorn & Jessica schreef op 6 februari 2020 om 17:01
Wat heb je ongelooflijk mooie foto's gemaakt van onze trouwdag! Met onze alternatieve (wie trouwt er nou midden in de nacht en legt daarvoor het feest stil?!) hadden we ons geen betere fotograaf kunnen wensen! Het was een hele lange dag, maar wat een prachtige plaatjes heb je geschoten! Wat we fijn vinden is dat je op de dag opging in onze gasten waardoor we geen enkel moment het gevoel hebben gehad dat de foto's nep waren, ze geven perfect het gevoel en de sfeer van de dag weer. Heel erg bedankt hiervoor! Jorn & Jessica
Raphael & Renée Rothe schreef op 18 juli 2019 om 10:18
Beste Arjan, Op woensdag 10 Juli 2019 zijn wij getrouwd en was jij onze fotograaf. Wij zijn erg blij dat wij voor jou als fotograaf gekozen hebben. In December 2018 hebben wij voor het eerst contact gehad en hadden wij gelijk een goed gevoel bij jou. Op onze trouwdag was je aanwezig maar viel je niet op en daardoor zijn er erg mooie foto's uit gekomen. Je hebt iedereen en vooral ons erg mooi weten vast te leggen.Ook zag je dat je passie voor het vak hebt en dit zag je ook terug in de foto's. Wij zijn erg blij met het resultaat en willen jou erg bedanken hiervoor. Ook de snelheid waarmee de foto's bij ons werden geleverd was top. Wij raden Arjan zeker aan als trouwfotograaf! Lieve groetjes van Raphael & Renée Rothe
Natasja Schutte schreef op 20 februari 2019 om 21:24
Beste Arjan, Op 14 september 2018 zijn wij getrouwd met jou als fotograaf. En wat waren we daar blij mee, zulke prachtige foto’s. Helemaal naar onze wensen. Je had zulke leuke ideeën en stond ook open voor onze ideeën. We genieten nog elke dag van de mooie foto's. Met als eindresultaat een geweldig trouwalbum. Die je met eindeloos geduld hebt gemaakt! Bedankt dat je onze dag nog extra spreciaal hebt gemaakt! Liefs Ricardo en Natasja
Dienke & Ofek Ogen schreef op 19 februari 2019 om 19:02
Eind december 2018 heeft Arjan onze bruiloft gefotografeerd. We hebben ongeveer zes maanden ervoor al contact met Arjan opgenomen omdat we toen vanuit Israel over waren, waar we wonen. We hebben tijdens de eerste ontmoeting aangegeven wat we wilde en hadden gelijk een goed gevoel bij Arjan. We wilden graag een fotograaf die niet te erg op de voorgrond zou treden maar wel alle fotos zou maken die we graag wilden hebben, en dat is ook zeker wat we van Arjan hebben gekregen! We hadden ondanks de kou een hele leuke pre-weddingshoot. Er was een goede klik. En zeker met een bruid die er niet van houdt op de foto te gaan wist die toch erg mooie fotos te maken en ons ontspannen te houden. Gedurende de ceremonie hoefden we ons geen zorgen te maken over de fotos Arjan wist waar die mee bezig was en heeft alles prachtig voor ons vastgelegd. En ook het ontvangen van de fotos gebeurde erg snel en wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Een echte aanrader! Arjan, Hartelijk bedankt!
ellen en stan oltmans schreef op 8 juli 2018 om 15:06
Beste Arjan, bedankt voor je mooie foto's,het was voor ons een hele mooie dag, die jij voor ons mooi hebt vastgelegd.Je was aanwezig maar toch onzichtbaar,wat voor ons allemaal een fijne ervaring was.We wilden een dag waarbij iedereen lekker zichzelf kon zijn,ongedwongen sfeer en dat is mooi in beeld gebracht door jouw foto's.Hartelijk dank dat je onze fotograaf wilde zijn op onze trouwdag. Liefs Ellen en Stan Oltmans
Thijs en Annemarijn Douwes schreef op 25 september 2017 om 20:58
Wij zijn op 7 augustus getrouwd en zijn erg blij met onze keuze voor Arjan als fotograaf! De trouwfotoshoot was voor ons het leukste moment van de dag. Het was heel ontspannen en vrolijk. Arjan kwam zelf met goede ideeën voor foto's, maar luisterde ook goed naar onze eigen ideeën. Het resultaat is erg mooi geworden en de foto's werden supersnel geleverd. Toen er wat misging met onze foto-dvd leverde hij ook dezelfde dag nog een nieuwe. Supergoede service dus! Een heel aardige en betrokken fotograaf die openstaat voor jouw ideeën. Aanrader :) Bedankt Arjan!