Het budget

Waarschijnlijk begint voor jullie nu de zoektocht naar een goede professionele maar vooral een persoonlijke fotograaf die aansluit bij jullie budget. Vragen als, waar willen we de foto’s nemen? Wat voor foto’s willen we? Met wie willen we op de foto? En waarschijnlijk nog veel meer vragen zullen u te binnen schieten.
De vraag om mee te beginnen is, wie willen wij op onze mooiste dag als fotograaf? Het is belangrijk een fotograaf te vinden die past bij jullie wensen en persoonlijkheden en uiteraard niet onbelangrijk bij jullie budget.

Op deze webpagina kunt u lezen hoe mijn tarieven zijn opgebouwd

Het uurtarief wat ik hanteer bij een huwelijksreportage is €75,- exclusief btw. Jullie bepalen zelf hoeveel uur ik als fotograaf aanwezig mag zijn.
Het uurtarief is opgebouwd uit de daadwerkelijk aanwezige uren, maar ook de uren die achteraf nodig zijn voor de nabewerking e.d.
Jullie kunnen zelf bepalen hoeveel uur ik kom fotograferen. Een offerte op maat is uiteraard een van de mogelijkheden.

Hebben jullie ook al nagedacht over een Loveshoot? Dit is een mooie gelegenheid om te wennen aan mij als fotograaf en vertrouwd te raken met mijn werkwijze en de camera.
De foto’s van de loveshoot zijn weer goed te gebruiken voor jullie kaartje. De door mij gemaakte foto’s worden als ruime selectie en in de hoogste resolutie (jpeg) door mij aangeleverd op dvd of desgewenst een usb stick.

Het opstellen en laten afdrukken van een trouwalbum is een van mijn diensten. Het album laat ik afdrukken bij een professioneel vak laboratorium en wordt afgedrukt op hoog kwaliteit fotopapier. De invulling en het uiterlijk van het trouwalbum gaat uiteraard in goed overleg met jullie. Vooraf zorg ik altijd voor een duidelijke offerte waar de afspraken en de kosten op staan genoemd, zo komen jullie niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie over mijn tarieven en de voorwaarde zijn op deze site terug te vinden. Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn kunt u altijd contact met mij opnemen.

Bloem4-1

About Me

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec cursus arcu. Donec venenatis tristique mauris sagittis.

Latest Posts
Newsletter
Categories
  • Geen categorieën
Banner
Follow us on social media.

Deze website is beschermd tegen Copyright

Copyright DefotoJonge