Meer over mij…

Hoi, ik ben Arjan de Jonge!

Samen met mijn vrouw Suzanne en onze prachtige dochters Hiske en Feike woon ik in de prachtige middeleeuwse stad Wijk bij Duurstede. Sinds 2018 werk ik fulltime bij het RIVM maar daarnaast houd ik mij al jaren bezig met het vak fotografie, deze 2 werkzaamheden zijn voor mij goed te combineren.

In 2013 heb ik mij ingeschreven bij de KvK onder de bedrijfsnaam DefotoJonge en ben ik officieel als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan, een spannende en uitdagende stap. Vanaf toen is mijn bedrijf echt gaan lopen en heb ik mij o.a. kunnen specialiseren in trouwfotografie. Uiteraard wilde ik gedegen voor de dag komen en hiervoor heb ik een fotografie opleiding gevolgd bij de fotovakschool van stichting Statief in Utrecht.

Mijn interesse bij fotografie is het fotograferen van mensen op welke manier dan ook, hierbij heeft het fotograferen van bruiloften mijn voorkeur. Ik houd van de omgang met mensen en kan mij makkelijk aanpassen in onbekende groepen, hierdoor krijg ik geregeld terug dat mensen mij fijn in de omgang vinden en dat ik vaak nauwelijks zichtbaar was op de trouwdag, volgens mij een prima eigenschap voor een trouwfotograaf.

Het vastleggen van de daadwerkelijke situatie waarbij emotie, liefde en vreugde voorkomt vind ik erg belangrijk in de fotografie. Uiteraard zijn spontane, gekke en geregisseerde foto’ s ook een deel van mijn werk.

Van alle markten thuis…

Als fotograaf heb ik de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het vak fotografie en door het fotograferen van meerdere bruiloften. Naast huwelijksfotografie houd ik mij ook bezig met studio en modelfotografie en krijg ik regelmatig aanvragen voor familiefoto’ s of andere soorten groepsfoto’ s. Het maken van zwangerschapsfoto’ s of een fotoshoot tijdens een vrijgezellen feest behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer van mij weten neemt u dan gerust contact met mij op zodat we kunnen kennis maken en ik mijn passie en ervaring met u kan delen.

“Wat heb je ongelooflijk mooie foto’s gemaakt van onze trouwdag! Met onze alternatieve bruiloft (wie trouwt er nou midden in de nacht en legt daarvoor het feest stil?!) hadden we ons geen betere fotograaf kunnen wensen! Het was een hele lange dag, maar wat een prachtige plaatjes heb je geschoten! Wat we fijn vinden is dat je op de dag opging in onze gasten waardoor we geen enkel moment het gevoel hebben gehad dat de foto’s nep waren, ze geven perfect het gevoel en de sfeer van de dag weer.”

Jorn en Jessica • clients

Al mijn foto albums.

Naast een flinke hoeveelheid trouwfoto’s waarvan ik een selectie laat zien op deze website heb ik nog enorm veel andere foto’s die het bekijken waard zijn. Ik verwijs daarom graag door naar mijn album pagina waarop per onderwerp een selectie van mijn werk te zien is.