SPONTANE TROUWFOTO’S | BRUIDSFOTOGRAAF

Op zoek naar een relaxte bruidsfotograaf?

Tijdens de trouwdag is het onder andere mijn taak om te zorgen voor ontspanning en plezier. Tijdens de huwelijksdag ben ik zo veel als mogelijk onzichtbaar zodat jullie je ontspannen en relaxed zullen voelen, dit zie je altijd terug in de foto’s.

Mijn stijl kenmerkt zich in frisse liefdevolle foto’s met oog voor detail, een sprankje humor en sprekende portretten van u en uw gasten. Ik ben flexibel en zeer relaxed in de omgang, u zult dan ook zeker een ontspannen trouwreportage ervaren.

Doordat ik de fotografie naast mijn reguliere werk doe kan ik mijn tarieven relatief laag houden, het is immers niet mijn hoofdinkomen. Lagere tarieven wil niet zeggen een minder goede fotograaf of kwaliteit. Met meer dan 15 jaar aan ervaring in de trouwfotografie kunt u vertrouwen op een professionele fotoshoot.

Ik ben een bruidsfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten voor jullie op de foto.

A de Jonge • Fotograaf

“Het is mijn doel om de mooiste en emotionele momenten van jullie huwelijk als fotograaf vast te leggen en om te zetten in een prachtige herinnering.”

Bekijk mijn portfolio