Tarieven

Op deze pagina staan de tarieven voor de diensten die ik u aanbied.
Voorafgegaan aan een opdracht vind altijd een uitgebreide intake plaats om de wensen te bespreken, daarna ontvangt u van mij een duidelijke offerte waarin de afspraken en kosten vermeld staan. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent en krijgt u een reportage of fotoshoot zonder verrassingen die geheel aansluit bij uw wensen.

DefotoJonge is BTW vrijgesteld per 1-5-2020, De BTW wordt dan ook niet aan u doorberekend tenzij anders is overeengekomen.

Reiskosten zijn vrij tot 25km van Wijk bij Duurstede, daarbuiten reken ik 25ct per km
Voor reistijd wordt €25,- per uur berekend.

2 uur trouwfotografie

€ 250

Alle trouwreportages zijn inclusief: Intake en kennismakingsgesprek. 2e contactmoment voor het huwelijk. Volledige trouwreportage aansluitend op jullie wensen. Nabewerking van alle foto’s. Persoonlijke USB met zeer ruime selectie foto’s in hoge resolutie. Persoonlijke webpagina met slideshow en handige bestelmogelijkheid voor bijvoorbeeld familie en vrienden.

  4 uur trouwfotografie

  € 400

   6 uur trouwfotografie

   € 600

    8 uur trouwfotografie

    € 800

     10 uur trouwfotografie

     € 1000

     Voor ieder extra uur wordt €100 berekend

      Nu boeken!
      Het trouwboek inclusief ontwerp is er vanaf:

      Luxe gepersonaliseerd trouwboek

      €400

      Het trouwboek wordt naar wens voor u samengesteld en voorzien van de foto’s die jullie zelf mogen uitkiezen. Na goedkeuring van het album zal dit worden afgedrukt op hoog kwaliteit fotopapier in een zeer luxe fotoboek. Jullie kunnen zelf kiezen uit verschillende formaten, verschillende type covers en opdrukken. Een degelijke beschermkoffer voor het trouwboek behoort ook tot de mogelijkheden. Het trouwboek ontvangen jullie ook digitaal.

       Vanaf:

       Loveshoot of Pre-wedding shoot

       €100

       Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie de liefde voor elkaar op een spontane en originele manier in beeld brengen? Een loveshoot of ook wel pre-weddingshoot is een prima mogelijkheid om mij als fotograaf te leren kennen. Tijdens deze shoot van max 2 uur gaan we samen op pad naar een mooie locatie om ongedwongen en spontane foto’s van jullie te maken. Geen idee is te gek. De foto’s zijn te gebruiken zomaar voor jullie zelf, voor op de trouwkaart of voor de aankleding tijdens het huwelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

        O.a. voor persoonlijke portretfoto’s, zwangerschapsfoto’s, een leuke familie fotoshoot of voor bedrijfsfotografie

        Fotoshoot per uur

        € 60

        Een fotoshoot kan op verschillende locaties, Ik werk voornamelijk met mobiel flitslicht dus een mooie sfeer kan overal worden gecreeerd.

         Contact

         Studio huur:

         Indien u gebruik wenst te maken van een grote fotostudio kan ik deze voor u reserveren volgens onderstaande bijkomende tarieven.
         De kosten voor de huur van de studio zal afhankelijk zijn van de afgesproken huurtijd, en worden berekend bovenop de prijs van de fotoshoot

         €60 per uur, excl. BTW

         Dit is inclusief:
         Gebruik van volledige ruimte
         Gebruik van limbowand en achtergrondsysteem
         Gebruik van aanwezige professionele apparatuur
         Gebruik van visagie faciliteit
         Koffie & Thee zijn inbegrepen
         Het weekend/- en feestdagen tarief is bovenstaand tarief + €10,- per uur

         About Me

         Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec cursus arcu. Donec venenatis tristique mauris sagittis.

         Latest Posts
         Newsletter
         Categories
         • Geen categorieën
         Banner
         Follow us on social media.

         Deze website is beschermd tegen Copyright

         Copyright DefotoJonge