Werkwijze

Stijl

Mijn stijl kenmerkt zich in spontane en ongedwongen frisse foto’s. Ik fotografeer het liefst in journalistieke reportage stijl, dit betekend dat ik vooral het moment en de dag vastleg zoals deze op dat moment is. Daarbij probeer ik jullie zo min mogelijk te regiseren, hierdoor kunnen jullie helemaal jezelf zijn en vooral genieten van het moment en jullie trouwdag. Tijdens de dag probeer ik zo veel mogelijk liefdevolle, emotionele en bijzondere momenten vast te leggen, zonder dat de foto’s “gemaakt” zijn. Uiteraard zorg ik ook dat al uw gasten goed op de foto staan.

Mijn stijl spreekt vooral bruidsparen aan die enige poseer vrees hebben en liever niet te veel in de spotlights staan. Ik probeer tijdens de trouwdag zoveel mogelijk op te gaan in de gasten zodat u een onvergetelijk dag beleefd zonder de hele tijd rekening te hoeven houden met de fotograaf.


Waar

DefotoJonge is gevestigd in Wijk bij Duurstede, mijn werkgebied is voornamelijk de regio rondom Utrecht maar ik kan desgewenst door het hele land werken.


Kennismaking

Bij vrijwel ieder huwelijk heb ik vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen en ik mijn werkwijze en portfolio kan toelichten aan jullie, Dit kan zowel op locatie als online. Aansluitend stel ik een vrijblijvende offerte op.


Bevestiging

Indien jullie kiezen voor mij als fotograaf, en jullie de offerte hebben geaccepteerd dan is er een overeenkomt en zal ik de gereserveerde trouwdatum definitief vastleggen.


Detailgesprek

Een paar weken voor de huwelijksdag nemen we contact met elkaar op om de laatste details en de planning door te nemen.


Trouwdag

Tijdens jullie trouwdag zorg ik voor de fotoreportage en gaan we indien we dit hebben afgesproken samen op stap voor een onvergetelijke fotoshoot. Wat betreft de fotografie zorg ik ervoor dat jullie deze dag zo prettig als mogelijk ervaren zodat jullie volop kunnen genieten van de trouwdag.


Aflevering

Na de huwelijksdag ben ik ongeveer twee weken bezig met het nabewerken van alle foto’s en met het opstellen van een digitaal album welke jullie kunnen delen met vrienden en familie. Ik lever altijd een zeer ruime selectie met foto’s aan die allemaal zijn bewerk. deze ontvangen jullie in hoge resolutie op een USB stick. Ook verzorg ik een online album met daarin een selectie van de foto’s, dit album is gemakkelijk te delen met vrienden en familie en te bekijken op de pc, tablet of telefoon.


Album

De keuze en opmaak van een trouwalbum is erg persoonlijk en smaakgebonden. Indien jullie het wensen kan ik voor jullie een trouwalbum maken/samenstellen. Dit zal ik zo veel als mogelijk met jullie samen doen om het boek helemaal naar wens op te maken. Het trouwalbum zal altijd vooraf door jullie goedgekeurd worden voordat deze wordt afgedrukt.
Vraag naar de mogelijkheden en prijzen over het maken van een trouwalbum.


Voor vragen over beschikbaarheid, reserveren, of het plannen van een kennismakingsgesprek kunt u via het contactformulier contact met mij opnemen.

About Me

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec cursus arcu. Donec venenatis tristique mauris sagittis.

Latest Posts
Newsletter
Categories
  • Geen categorieën
Banner
Follow us on social media.

Copyright DefotoJonge

Deze website is auteursrechtelijk beschermd