Het vinden van een geschikte trouwlocatie kan erg lastig zijn, ik geef jullie graag een aantal tips met prachtige trouwlocaties in de regio Utrecht.
Bij de meeste trouwlocaties is ook voldoende mogelijkheden voor het maken van de trouwfoto’s.

Op deze pagina vind u een overzicht van  verschillende prachtige trouwfoto-locaties ter inspiratie!

Studio19C Schalkwijk

Is de meest verrassende business-, trouw- en feestlocatie in de gemeente Houten, regio Utrecht. Voor persoonlijke en zakelijke gelegenheden aangevuld met ludiek entertainment en heerlijke catering naar keuze

Studio19C Schalkwijk
Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck leent zich perfect voor een trouwerij: het is sfeervol, romantisch, ruimtelijk, en met de aanwezigheid van jullie als bruid en bruidegom zelfs sprookjesachtig. Denk bijvoorbeeld aan een reeks drijvende fakkels op het water, een groot vuur op het buitenterrein en prachtige verlichting die de grote bomen aan de oever sfeervol verlichten. Een dag om nooit te vergeten.

Buitenplaats Kameryck
Buitenplaats Sparrendaal

Een exclusieve en bijzondere evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en huwelijken. Buitenplaats Sparrendaal is gevestigd in het zuiden van de provincie Utrecht, in de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Het landhuis. met klassieke en sfeervolle ruimtes, biedt voldoende binnen- en buitenmogelijkheden voor uw evenement.

Buitenplaats Sparrendaal
Fort Voordorp

Fort Voordorp is dé historische trouwlocatie in Utrecht!

Fort Voordorp is dé historische trouwlocatie in Utrecht, in een mooie landelijke omgeving. De omgeving: romantisch, landelijk en open. Het interieur: Stoer, modern, classy en tot in de puntjes verzorgd.
Fort Voordorp
Fort Vechten

Fort bij Vechten is een romantische locatie om te trouwen. Jaarlijks kiezen veel nieuwe bruidsparen om hun trouwfeest op het fort te vieren. Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met burgerlijk huwelijk, receptie, feest en fotoreportage. Idyllischer dan trouwen op een fort kan haast niet. De oude gebouwen, het groen, het bootje op de gracht en de vele romantische plekjes zijn ideaal voor een bruidsreportage. Een prachtige dag met de trouwceremonie in een sfeervol gebouw of buiten met uitzicht op het water en daarna de receptie en een spetterend feest.

Fort Vechten