Info oud

DefotoJonge is mijn bedrijfsnaam als (trouw)fotograaf, hieronder zal ik mij kort voorstellen:

Mijn naam is Arjan de Jonge woonachtend in Wijk bij Duurstede en geboren in het jaar 1979, getrouwd met Suzanne de Jonge en wij hebben twee prachtige dochters Hiske en Feike.
Ik ben werkzaam bij het RIVM in Bilthoven maar houd mij daarnaast al jaren bezig met het vak fotografie, hiervoor heb ik de opleiding vakfotograaf gedaan bij stichting Statief in Utrecht.
Sinds 2013 ben ik ingeschreven bij de KvK onder de bedrijfsnaam DefotoJonge, vanaf toen is mijn bedrijf echt gaan lopen en heb ik mij kunnen specialiseren in trouwfotografie.

Mijn interesse bij fotografie is het fotograferen van mensen, op welke manier dan ook. Hierbij heeft het fotograferen van huwelijken mijn voorkeur, dit is mijn specialiteit geworden. In het fotograferen van een huwelijk kan ik al mijn passie en creativiteit kwijt.
Het vastleggen van de daadwerkelijke situatie waarbij emotie, liefde en vreugde voorkomt vind ik erg belangrijk in de fotografie, uiteraard zijn spontane, gekke en geregisseerde foto’s ook een deel van mijn werk. Dit zie je dan ook altijd terug in mijn foto’s.

Als fotograaf heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het fotograferen van verscheidene huwelijken. Naast huwelijksfotografie houd ik mij ook bezig met studio en modelfotografie en krijg ik regelmatig aanvragen voor familiefoto’s of andere soorten groepsfoto’s. Het maken van zwangerschapsfoto’s of een fotoshoot tijdens een vrijgezellen party behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer van mij weten neemt u dan gerust contact met mij op zodat we kunnen kennis maken en ik mijn passie en ervaring met u kan delen.

Disclamer DefotoJonge.nl

Algemene voorwaarden DefotoJonge

Hier vind u de Privacyverklaring van DefotoJonge

About Me

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec cursus arcu. Donec venenatis tristique mauris sagittis.

Latest Posts
Newsletter
Categories
  • Geen categorieën
Banner
Follow us on social media.

Copyright DefotoJonge

Deze website is auteursrechtelijk beschermd